Nedre Glomma-gruppa inviterer dere til koselig stall besøk hos "Marit's Rideskole" onsdag d. 20.02.19 kl 14.

Nedre Glomma-gruppa gjør noe vi aldri har gjort før og invitere dere til koslig stall besøk onsdag d. 20.02.19 kl 14, hvor det er mulighet for å ri og kjøre med vognen. Dette er noe mange har etterspurt og nå har vi endelig fått mulighet for å gjøre dette! :) Så bli med oss på Marit's Rideskole til en koslig dag med hester, moro og grilling. 

Dette er en aktivitet for familier med barn i alle aldre, som liker hest, uansett om dere er vant med hest, eller har lyst på å prøve seg med hest.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag d. 20.02.19 i vinterferien inviterer vi dere til koslig stall besøk. Det er folk fra stallen som hjelper oss med alt det vi skulle ha behov for.

Ønsker du å se mer av "Marit's Rideskole" allerede nå, trykk her.

NB! Skriv om barnet ditt har vært på hest tidligere i kommentarfeltet ved påmelding!

Alle forsatte har til en hver tid ansvar for egne barn.

Ta med:

  •  Klær og skotøy som passer til stall besøk. Må kunne bli skittent!
  • Sko/støvler bør ha liten hæl slik at man ikke sklir i stigbøjlene, men det er ikke nødvendigt. 
  • Sitteunderlag
  • Varm drikke og en flaske vann

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggeligt. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotograferet og det skal respekteres.

Oppmøte: Onsdag d. 20. februar kl 14 på Marit's Rideskole,  Delebekkveien 10, 1747 Skjeberg.

Har du ikke bil? Buss nr 131 går fra Sarpsborg rutebilstasjon kl 13:20 og stopper for enden av veien opp til stallen, hvor der vil stå en leder og vente på dere. Skriv i kommentarfeltet om dere kommer med buss slik at vi vet hvem vi skal møte der :) 

Vår foreslåtte deltaker pris: Kr 30 pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolut merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christine og Randi

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

20. feb 2019

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine Stokstad

45201486

Randi Buurskov

40554160

Sted

Delebekkveien 10, 1747 Skjeberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 per familie

Start: 13. februar
10:00
Slutt: 20. februar
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding