Follogruppas førjulstur til Superland

Follogruppa har gleden av å invitere til førjulstur til badeland og superland i Sarpsborg da vi har fått ett godt tilbud denne førjulshelgen.

Familier fra Follo som har vært med på dagsaktivitet tidligere vil bli prioritert. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16.desember møtes vi på Quality hotell Sarpsborg kl 1330 hvor vi skal hygge oss sammen. Vi skal være aktive i Superland som består av et flott badeland, minigolf og en liten klatrelabyrint. 
I tillegg vil det være barneprogram med Lollo og Bernie i regi av hotellet. 

Se gjerne: https://superland.no/superland/ Vær oppmerksom på at barn under 10 år alltid skal ha med en voksen i bassenget og at barn uansett alder ikke kan oppholde seg alene i bassengområdet uten tilsyn. Det er også 16 års grense i relaxavdelingen i badeland. 

Vi besøker ikke Inspiria denne gangen, men for dere som ønsker dette er det mulig å gjøre det på egenhånd på søndag etter utsjekk kl 11.00 Sjekk ut https://www.inspiria.no/

Det blir felles buffet middag kl 1800 ( ikke julemat) sammen med Oslogruppa så det blir mange enestående familier å mingle med.( gi beskjed om allergier i meldingsfelt ved påmelding)  

Felles frokost kl 09 for de som ønsker men du kan spise både før og etter om det passer din familie bedre. 

Ta med deg: 

  • matpakke (lunsj og mellommåltid) da det først er felles middag kl 1800
  • vannflasker
  • snack/drikke til å ha på hotellrommet
  • badetøy, svømmebriller, armringer evt badekåpe og slippers 
  • innesko
  • klær til oppholdet, vi pynter oss gjerne litt til middag 
  • Spill/ kortspill om barna er glade i det. 

Aktivitetslederne tar med: 

  • lørdagsgodtepose til barna 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1330 utenfor Quality hotel Sarpsborg. Aktivitetslederne har rød sekk og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde og deler inn i vennskaps grupper slik at alle får litt ekstra ansvar for å ta vare på hverandre å bli kjent i løpet av oppholdet. 

Vi er ikke garantert innsjekking på rommet før kl  15 så det kan være kjekt å pakke badetøyet separat slik at du kan ta med badetøyet direkte i badeland og sette baggasjen i oppbevaringsrommene imens. De som vil kan også starte med en felles runde minigolf.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 150,-pr person. Max 400,- for familien. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

16. des - 17. des 2023

Klokkeslett

12:45 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka

Tlf 41204498

Follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Quality hotel Sarpsborg, Bjørnstadveien 12, Grålum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150per person, Max 400pr familie

Start: 17. oktober
8:00
Slutt: 4. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding