Follogruppa tar en påsketur på kino og spiser på Peppes etterpå

Drømmeparken

Follogruppa ønsker velkommen til en kinotur Søndag 21.april for de som har hjemmepåske- vil dere være med?

Vi skal se Drømmeparken som er en familiefilm, varighet 1t 25min før vi tar turen til Peppes å koser oss videre. '

Filmen har 6 årsgrense men vi åpner for påmelding av barn som har fylt 4 år om du mener filmen kan passe sammen med en voksen. Vært oppmerksom på at Medietilsynet informerer om at det er enkelte kortvarige mørke scener med kraftige effekter som gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 21. april tar vi en tur på Odeon kino i Ski før vi avslutter med en tur på Peppes pizza.  

Ta med: Drikkeflasker (om du ønsker drikke  under kinoen) og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 1440 på torget i Ski (foran Rådhuset) Leder er lett å få øye på med rød ballong merket enestående familier.

 Her hilser vi på hverandre og lar barna sjekke om kanskje påskeharen har gjemt noen godbiter rundt på plassen? Filmen starter kl1530

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person som betales til leder, gjerne på vipps tlf 41204498 eller i konvolutt ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig  torsdag 18. april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka 

IOGTs Enestående familier Follo 

Informasjon

Dato

21. april 2019

Klokkeslett

14:40 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

tlf 41204498

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Ski, Rådhusplassen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. april
22:30
Slutt: 17. april
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding