Follogruppa ser Snøfall på teater

Follogruppa gleder seg til jul og tar en teatertur for å se Snøfall!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27. november tar vi turen inn til Oslo for å se forestillingen Snøfall på Oslo Nye. Forestillingen varer i 2 timer inkl pause. Etterpå får vi oss en matbit på et spisested i nærheten.  Oppgi allergier i meldingsfelt ved påmelding.  

 

Lederne tar med: Litt godteri til teatret 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. Leder har med og deler uten en liten lørdagsgodt til alle. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1330 utenfor Stortinget på stortingsplassen. Her tar vi en hilserunde før vi går samlet opp på teatret.  Forestillingen starter kl 14 presis. Leder har røde lue og er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Snøfall

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

27. nov 2021

Klokkeslett

13:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen 

41204498

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Rosenkrantzgaten 10, oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 30. oktober
8:50
Slutt: 14. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding