Follogruppa reiser til Bø Camping 2-5.juli

Det blir sommerferietur til Bø camping 2.-5. juli, med masse lek og moro.

Familier med barn fra Follo i alderen 2-10 år som har vært med oss på en dagsaktivitet vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På denne turen skal vi ha ferie sammen med Oslogruppa. Vi skal være sosiale, bade, klatre og spise sammen. Her blir det god mulighet til å bli godt kjent da 3 familier deler hver sin leilighet med plass til opptil 10 personer Hver familie får eget soverom, men deler stue, kjøkken og bad. 

Soverom 1: dobbeltseng

Soverom 2: liten dobbeltseng 120cm og 1 køyeseng

Soverom 3: liten dobbeltseng 120cm og 1 køyeseng 

Sjekk ut alt Bø camping har å tilby https://bocamping.no 

Vi har fått et super tilbud om å besøke Bø sommerland og vi vil derfor tilby dette en av dagene istedenfor klatrepark da vi ser at dette er det de fleste ønsker seg. I tillegg vil vi  benytte de aktivitetene som campingplassen tilbyr: basseng, tråbiler,minigolf og lekeplass m hoppepute mm. 

De som ønsker å besøke klatreparken kan evt gjøre dette i privat regi før hjemreise på tirsdag. 

Vi satser på et fellesmåltid den første kvelden (grillmat/pizza), som lederne tar med, men utover dette må deltakere ta med alt av egen mat og drikke. De andre kveldene kan det også være at vi griller, men da må deltakerne selv ordne med egen mat/drikke. Lederne ordner da grill/grillkull etc. Dere vil få mer informasjon om dette når turen nærmer seg. 

Transport: Deltakerne må selv ordne transport til/fra Bø camping.Opplys i meldingsfelt om du kjører bil og om du evt. har plass til en en annen familie. Hvis du reiser kollektivt må du betale for dette selv. Det går både buss og tog til Bø. Her må du selv sjekke opp rutetider og bestille det som passer best for deg og din familie.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • sengetøy, laken putevar, håndklær
  • klær etter vær og aktivitet, hvis du skal klatre ta gjerne med hansker, badeklær, baderinger etc til svømming i bassenget. 
  • mat og drikke til deg og din familie 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12, lørdag 2. juli ved inngangen/resepsjonen på Bø camping. Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Merk at vi ikke får leilighetene før ut på ettermiddagen da de skal vaskes før vår gruppe overtar. Avreise kl 11. tirsdag 5. juli. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, max 300 pr.familie Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka og Tone-Lise 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo og Oslo

Informasjon

Dato

2. juli - 5. juli 2022

Klokkeslett

12:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

tlf 41204498

E- post follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Bø camping,Lifjellvegen 51,3800 Bø i Telemark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,-

Start: 1. mai
10:50
Slutt: 22. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding