Follogruppa reiser på vintereventyr

Follogruppa reiser på en eventyrlig vinterhelg! 

Aktiviteten passer for familier med barn som er glade i å være ute, er fra 6 år og oppover  og som klarer å være våkne til over kl 2100 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Helgen 4-6.februar reiser vi på vintereventyr til Hunderfossen - Pga covid restriksjoner er turen flyttet til 4-6.mars! 

Lørdag tilbringer vi ute og leker oss i snøen, tar en tur med spark og griller pølser sammen til lunsj. 

Vi bor i hytter og leiligheter ca 400 meter fra parken. Det vil være 2 familier pr boenhet, slik at hver familie får 1 soverom (2-4 sengeplasser pr.rom) 

Vi avslutter kvelden i Hunderfossen vinterpark hvor vi tilbringer kvelden i en vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Opplev vakker utendørs belysning, iskunst, hest og slede, og vinteraktiviteter for store og små. Parken er åpen fra 1800-2100 og det avsluttes med fyrverkeri!

Ta med deg: 

  • Varme klær- det er uteaktiviteter så store og små må være godt kledd for minusgrader 
  • termos til kakao, kaffe/te og kopper!
  • ta med egen mat til frokost, kveldsmat og middag.

Lederne tar med: Pølser og tilbehør for grilling lørdag formiddag og litt lørdagsgodt til barna

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kiosk handling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 18 på Hunderfossen Hotel og resort.(Senere ankomst kan evt. avtales med leder). Lederne har røde lue og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde

Foreslått deltakerpris: Kr 120, - pr person. eller max 300,- for familien. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Vinterpark 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

4. mars - 6. mars 2022

Klokkeslett

18:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen 

41204498

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Hunderfossen Hotel og Resort, Fossekrovegen 71, Fåberg, 2625,

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 120,-

Start: 14. november
19:30
Slutt: 4. desember
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding