Follogruppa reiser på tur til Bjørneparken i Flå

Follogruppa reiser til Bjørneparken i Flå

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 4 september reiser vi med felles buss til Bjørneparken hvor vi skal overnatte 2 netter og hygge oss i parken hele lørdag

Vi reiser fra Ski 1500 (evt mulighet for avreise fra Fagerstrand 1400,  og stopp på Vinterbro. ) 

Det blir en liten do og benstrekkpause på vei opp og om været er bra en litt lengre stopp på vei ned så vi kan spise matpakkene våre. 

Vi skal bo i små leiligheter ved Bjørneparken, her er det minikjøkken så alle må ta med seg mat til matpakke, kvelds og middag lørdag. Frokost kan du velge om du vil ordne selv I leiligheten eller gå ned å spise på Thon hotellet 750meter unna (inkludert lørdag og søndag). Lag også matpakke til matstopp på veien hjem søndag ( vi ordner med litt snacks på bussen).   Fredag kveld ordner vi med wienerpølser som serveres ved ankomst. Mer informasjon følger på mail til de som får plass nærmere avreise

Bjørneparken er åpent fra 10-18 lørdag og vi avtaler en plass vi kan møtes å spise matpakkene sammen.

Vi reiser hjem etter utsjekk søndag og satser på greit vær så vi kan ha en lengre stopp på lekeområdet hvor vi spiser lunsj. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og mat til matpakke lunsj lørdag og søndag, samt middag lørdag og evt kveldsmat, husk liten sekk til mat i parken- og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 1500 Ski stasjon (evt 1400 Fagerstrand)

i Beskjedfelt: legg inn evt. Allergier,  om du har bil eller ikke Og hvor du vil komme på.

Si også gjerne fra om du har bjørneparken eller Sarpsborg som 1.prioritet om du melder deg på begge.  Vi prioriterer de som ikke har vært på tur i år og de som ikke har bil på denne bussturen men det er begrenset med plasser.

Foreslått deltakerpris: Kr 130 pr pers max 300 pr familie . Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Follo bjørneparken 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 02.august

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lihn og Katinka

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

4. sep - 6. sep 2020

Klokkeslett

15:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

41204498

E- post follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørneparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 130

Start: 22. juli
22:00
Slutt: 2. august
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding