Follogruppa overnatter på Bakken

Follogruppa reiser på hengekøye/ telttur til Bakken! 

Aktiviteten passer for familier med barn som har lyst til å forsøke å overnatte i hengekøye eller telt. Vi overnatter rundt hytta og har mulighet til å sove inne i sovesal med senger/ madrasser om det blir kaldt/regner eller blir for skummelt ute.. Så dette er en perfekt test tur for de som ikke har forsøkt å sove ute før. 

Hytta ligger på Malmøya med fint uteområde og bademuligheter. Kanskje blir det mulighet for å teste våre nye Sup brett?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bakken er et gammelt verneverdig sommerhus fra 1876. Standarden er derfor eldre og ganske enkel, men det er peisestue med sitteplasser i tillegg til spiseplass og kjøkken med utstyr. Hytta har 2 toaletter med dusj.

Om det blir behov for å sove inne er det en større sovesal med 8 senger + 6 madrasser i tillegg til ett soverom med 3 senger og 1 madrass. Viktig at en derfor er forberedt på å dele rom med flere familier om det blir behov for å sove inne. 

Vi har endel hengekøyer til utlån, legg inn beskjed i melding felt om du har egen eller vil låne!  Vil du forsøke telt? Sjekk Bua for gratis lån om du ikke har selv og legg info i meldingsfelt.

Hengekøyene vi har er inkl tarp som beskyttelse over og underkilt som isolere hengekøya fra undersiden. 
Sovepose må du ha med selv! ( sjekk på Bua om du må låne. ) 

 

Ta med deg: 

  • Sovepose 
  • Varme klær for å sove ute ( inkl lue) 
  • lommelykt/hodelykt om du har 

Lederne tar med:  lørdagsgodt, Mat til enkel frokost, felles middag fredag og lørdag (Husk å legge inn allergier etc i meldingsfelt ved påmelding) 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet.  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 1730 på Bakken, her tar vi en hilserunde før vi tar felles middag og hygger oss. Er det finvær og dere har fri, er dere velkommen fra kl 1400  

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, Max 250,- pr familie.  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka  

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

27. mai - 29. mai 2022

Klokkeslett

17:30 - 11:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katinka Nicolaysen 

Telefonnummer 41204498 

E- post Follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Skjellveien 14, oslo -Malmøya

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,-

Start: 26. april
7:30
Slutt: 8. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding