Follogruppa klatrer på Oslo klatresenter

Follogruppa inviterer til buldring og klatring på Oslo klatresenter på Skullerud.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med og uten erfaring med klatring. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 22. oktober drar vi til Oslo klatresenter på Skullerud. Her blir det muligheter for lek i aktivitetsrom for barn, hvor de kan utfolde seg med vertikal lek. I dette rommet trenger en ingen erfaring med klatring eller bruk sv klatresko.  

I buldrerommet er det mulig å klatre på vegger uten sele som er gøy for barn i alle aldre ( også de voksne om de vil), her må en benytte klatresko som vi leier. I tillegg er det muligheter for klatring i større vegg med sele og automatsikring. Underveis tar vi en felles pause hvor vi spiser pizza sammen.

Vi holder på til ca kl 1730

Ta med deg: 

  • ha på myke fleksible klær som er gode å klatre i
  • Sokker, innesko til aktivitetsrom ( klatresko leier vi til de som ønsker) 
  • vannflasker (så du har drikke til maten) 
  • termos med kaffe/te

Lederne tar med: Bestiller pizza. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten Og må bistå eget barn under klatringen. 

Oppmøte: Kl 1500 på Oslo klatresenter på Skullerud.  T-banestasjonen Skullerud er rett i nærheten. Aktivitetslederne har rød sekk og  er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

22. okt 2023

Klokkeslett

15:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka 

Tlf 41204498

E- post Follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Skullerud klatresenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 17. september
20:28
Slutt: 6. oktober
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding