Follogruppa inviterer til "sykkeltur" på skinner i høstferien 25. til 27. september!

Dresintur Numedalsbanen

Sammen med Oslo-gruppa ønsker vi å invitere dere til en annerledes sykkeltur i høstferien. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag den 25 september pakker vi sekken og reiser til Veggli Vertshus. Her skal vi spise middag og sove i en gammel togvogn! Lørdag blir det frokost før vi skal prøve oss på dresinkjøring langs den nedlagte Numedalsbanen mellom Veggli og Rødberg.

Oppmøte: 

Fredag 25 september på, Veggli Vertshus (se kart) klokken 17.30 . Ring aktivitetsleder ved oppmøte. Middagen serveres kl 18:00

Dresinsykler er spesiallaget og er mye mindre krevende å håndtere enn en vanlig sykkel, men en pute til å sitte på kan være lurt å ha med! Vi skal også igjennom 2 tunneler de første 4 km så husk hodelykt/lommelykt/mobillykt! De kan oppleves som litt mørke og skumle, men aller mest spennende.

På veien stopper vi og spiser lunsj og det vil også bli mulighet for å prøve fiskelykken i Eidsstryken for de som ønsker det. Så ta med fiskestang på eget ansvar!

Vi får låne syklene så lenge vi ønsker, så vi ser an været, og lodder stemningen litt underveis, men vi beregner minimum 4 timers sykkeltur med stopp og opplevelser. Vi samles igjen på toget på ettermiddagen for å spille litt spill og slappe av før middag. Alle familier får hver sin kupé og har dere noen brettspill så pakk de gjerne med! Aktiviteten er skjermfri.

Søndag er avreisedag og vi spiser frokost samlet før vi pakker sammen og reiser hjem.

Husk å pakke etter vær! Tunnelene kan være ganske kalde og været litt uforutsigbart så lagvis bekledning og gode, varme sko er lurt.

Ta med til selve dresinturen:

Sykkelhjelm

Hodelykt/lommelykt etc

Drikkeflasker til turen (husk termos til påfyll av kaffe på vertshuset)

Klær etter forholdene (det kan være kaldt inne i tunnelene)

Puter å sitte på når man sykler kan vise seg å være gull verdt ;)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: 

I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: 

Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: 

Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv dette i kommentarfeltet på påmeldingen da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå på grunn av koronarestriksjoner,. Ta gjerne kontakt med aktivitetens leder om det skulle være noe ifm utfordringer rundt transport, så hjelper vi til så godt det lar seg gjøre :) Vil vil gjerne ha deg/dere med!

Foreslått deltakerpris:

Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 "Dresintur"

Er prisen mer enn du klarer så si gjerne ifra i forkant så ordner det seg.

Prioritering:

På overnattingsturer prioriterer Follogruppa familier som har vært med oss på dagsaktiviteter tidligere. Ved stor pågang vil familier fra Follo prioriteres.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Med vennlig hilsen-

Natascha

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

25. sep - 27. sep 2020

Klokkeslett

17:30 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Veggli vertshus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 5. september
16:00
Slutt: 13. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding