Follogruppa inviterer til skihelg på Kongsberg!

Denne turen passer for de med barn i barneskolealder og oppover, slik er det for at en hel helg med ski på beina og tett program skal bli en god opplevelse.

Tanken er å gi familier som ellers ikke ville reist på en slik tur mulighet til å oppleve en skihelg utenom det vanlige. Det kan være mange grunner til at man ikke ellers reiser på en slik tur: Kanskje har man aldri vært i et alpinanlegg, har ikke råd eller har ikke lyst til å gjøre det alene. Her er vi sammen om å utfordre grensene våre og gi oss selv og barna spennende opplevelser. Her kan du lese mer om hvem Enestående familier er til for.

Alle barn og ungdommer sover på samme rom som forelderen/foresatt. Foreldre må selv følge opp egne barn i skianlegget. Vi stiller med instruktør til de barna som ikke har stått noe særlig på slalom før. 

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt alkoholfri arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga. 

Reise: Hver familie ordner selv egen transport (bil, tog, buss). Siden vi skal t/r skisenteret i samlet flokk med privatbiler både lørdag og søndag, anbefaler vi å komme i bil. 

Kveldsmat: Hver familie tar med seg sin egen enkle kveldsmat til begge dagene, for eksempel brødskiver, pålegg, melk/saft. Tilberedes på vandrerhjemmets gjestekjøkken som er vanlig utstyrt.

Rommene: Køyesenger og eget bad med dusj og toalett. Alt av håndklær, dyner, puter og trekk finnes på rommet.

Når vi er på skisenteret: Siden vi smører med oss store, gode matpakker under frokostene og fyller termosene med noe varmt, vil det ikke være nødvendig å ha med penger til mat og drikke i skisenteret.

Skiutstyr: Det er dyrt å leie skiutstyr på et skisenter, Ta heller med eget utstyr eller hør med venner/bekjente om å få låne. Lokale utlånsentraler/BUA leier også ofte ut for en veldig billig penge/gratis så det kan være lurt å forhøre seg der. Vi har litt erfaring med hvor slike utlånssentraler finnes, så spør oss gjerne om tips før turen.

Heiskort: Når turens plasser er fordelt, bestiller vi heiskort til turens påmeldte.

Innsjekk: kan gjøres fra kl 17.00 på Kongsberg vandrerhjem. Da er lederne på plass i resepsjonen :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 300 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Kongsberg. Prisen inkluderer overnattinger, middager, frokoster, matpakker, termosfylling og heiskort.

Er vår foreslåtte deltakerpris mer enn du klarer, gir du oss bare beskjed så finner vi en løsning sammen (i tillegg kommer jo utgiftene dine til reise og kveldsmat). Dette trenger du ikke tenke er flaut eller ekkelt i det hele tatt. De aller fleste lederne i Enestående familier bor alene med barna sine og vet godt hvor utfordrende det kan være å få pengene til å strekke til også hyggelige helgeopplevelser.

Vi skal kose oss nesten glugg ihjel disse dagene. Program, pakkeliste og mer informasjon vil sendes til de familiene som får plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Dersom det er veldig mange som ønsker å være med på denne turen, vil familier fra Follo bli prioritert.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen 

Lihn og Natascha

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

11. feb - 13. feb 2022

Klokkeslett

17:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongsberg vandrerhjem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 21. januar
17:30
Slutt: 7. februar
22:13

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding