Follogruppa inviterer til magiske dager på Langedrag

På Langedrag skal vi nyte to dager av av sommerferien på fjellet med norske villdyr tett på oss.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Begge dagene vil bli tilbragt på Langedrag friluftspark, programmet og informasjon om mat etc. vil bli sendt deltakere som får plass.

Overnatting: 

Ta med laken, dynetrekk, putetrekk og håndklær, det er dyner og puter på rommene. 

Transport:

Skriv i meldingsfeltet ved påmelding om du har egen bil. Vi har dessverre ikke mulighet for samkjøring i disse corona-tider. Vi må planlegge alternativ transport i god tid. 

Kiosk: 

I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering:

Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris:

Kr 100,- pr person, Maks 250 pr familie som betales til VIPPS #554169 NB: Må merkes med melding 8017 Langedrag. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding:

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på som for eksempel mathensyn. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Vi prioriteter etter følgende kriterier:

- Tilhørighet til Follo

- Familier som har vært med på dagsaktivitet tidligere.

- At du er mye alene om omsorgen, spesielt tenker vi på dette på sommeraktivitet i en tid der mange allerede har vært nokså isolert (vi kjenner mange av dere, så her bruker vi skjønn - men ellers er du velkommen til å ta kontakt på annet vis enn i beskjedfeltet - IKKE del sensitiv informasjon elektronisk)

- Dersom du melder deg på flere overnattingsturer med Follo-gruppa, noter i kommentarfeltet hvilken tur du har som 1., 2. og 3. valg. 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 06. juni 2020.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere

Lihn, Katinka og Natascha

IOGTs Enestående familier Follo

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Informasjon

Dato

26. juni - 28. juni 2020

Klokkeslett

17:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Langedrag

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 28. mai
22:30
Slutt: 5. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding