Follogruppa inviterer til livesending av IDOL 2020 - AVLYST

Denne aktiviteten er dessverre avlyst siden Folkehelseinstituttet ikke anbefaler arrangementer med mer enn 500 deltagere i disse corona-virus tider. 

Follogruppa har fått sponset billetter til livesending av IDOL 2020, fredag 20.mars. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Innspillingen varer til kl 22.15, så denne aktiviteten passer ikke for de aller minste barna. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Follogruppa har fått billetter til den første livesendingen av IDOL 2020.  Årets dommere er Silje Borgan Larsen, Tshawe og TIX. Som publikummer får du innblikk i hvordan en direktesendt TV-produksjon fungerer og du får med deg et fantastisk musikalsk show. Bli med, dette blir kjempegøy!

Vi møtes på Fornebu kl 16.15 og tar en matbit sammen før vi går til H3 Arena. 

Sendingen varer til kl 22.15 og det er en nedre aldersgrense på 4 år. Vi kommer til å være på arenaen i ca 3,5 time, ta evt med mat/snacks. NB: Medbragt drikke er ikke tillatt, så vi kjøper en drikke til alle i pausen. 

Ta med: Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Vi minner om at alle arrangementer i regi av Enestående Familier er alkoholfrie. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.15 Fornebu. Møtested kommer senere. Lederne er lette å få øye på. 

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 IDOL

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig senest 16. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Natascha og Lihn

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

20. mars 2020

Klokkeslett

16:15 - 22:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lihn 

Tlf. 934 935 17

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Mayas Fornebu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 6. mars
20:45
Slutt: 14. mars
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding