Follogruppa inviterer til lek og moro på Bølgen Bad AVLYST

Bli med når vi drar for å besøke Bølgen Bad i Drøbak.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Merk at alle foreldre er ansvarlige for sine egne barn og at det er viktig at de barna som ikke er svømmedyktige ikke bader uten konstant tilsyn.

Oppmøte: I foajeen på Bølgen Bad klokken 15:00 søndag 22.03.20 hvor vi tar en felles hilserunde før vi går til garderobene for så å bade.

Mat: klokken 17.00 blir det pizzabaguette og kuli til store og små.

Svømmehallen har fire bassengområder;

25 meters konkurransebasseng med stupetårn på 5, 3 og 1 meter,

tredelt barnebasseng, opplærings-/terapibasseng

og bølgebasseng med 72 meter lang sklie og klatrevegg.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Bølgen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 12. mars. 

Transport: Nærmeste busstopp heter Seiersten. Busser som stopper på Seiersten er 510, 500 og 505. Dersom du kommer med bil er det gratis parkering de to første timene deretter må man betale.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Med vennlig hilsen-

Lihn, Katinka og Natascha

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

22. mars 2020

Klokkeslett

15:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Bølgen bad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 6. mars
16:25
Slutt: 10. mars
16:25

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding