Follogruppa inviterer til kino og middag i Ski

Aktiviteten passer for familier med barn fra 9 år og oppover.

Fredag 24. juni møtes vi sosial hygge og asiatisk mat før vi drar på kino. Har dere mat allergier eller intoleransen-skriv det i påmeldingsfeltet.

Om filmen: Et pustfrarøvende nytt eventyr avslutter den nye trilogien, hvor gamle kjente fjes dukker opp. Det er fire år siden Isla Nublar ble tilintetgjort, og dinosaurene lever nå side om side med mennesker over hele verden. Den skjøre balansen vil utfordre og forme fremtiden - vil mennesket klare å være planetens regjerende rovdyr, nå som den deles med verdenshistoriens farligste skapninger?

Filmen har 12-års aldergrense, men barn fra 9 år kan se filmen i følge med voksen.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Ta gjerne med egen drikke på kinoen og godis kjøpt tidligere. Enestående familier spanderer popcorn.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 sentralt i Ski. Alle som får plass vil få informasjon på epost om oppmøtested.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Maksimalt 100,- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Natascha

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

24. juni 2022

Klokkeslett

16:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97839570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 21. juni
15:21
Slutt: 22. juni
18:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding