Follogruppa inviterer til juleteater i Drøbak

Follogruppa inviterer til førjulstur på teater i Drøbak

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. desember møtes vi ved Smia flerbrukshall i Drøbak ( Nb, øvre del av Drøbak - se kart) for å se den lokale forestillingen Julenissen og den magiske gavekofferten. Forestillingen varer ca 1.time. 

Forestillingen er skrevet av Hans-Petter Treider, en lokal forfatter og journalist og fremføres av 15 voksne fra Drøbak Studiescene og en haug Smånisser fra Frogn Kulturskole.Handling: Det er kvelden før kvelden før kvelden og det er klart for den store festen i Julegavehula, men Julenissen har glemt hele festen da han har hatt det så travelt etter Jølle Julemann reiste. Det blir fest og nissene synger og koser seg. Men plutselig oppdager de en ny app som gjør at man kan ønske seg alle gaver i verden på 10 sekunder. Den er laget av Jølle og Julenissene gamle-kjæreste Heksa Tanja Tusseladd. Hva vil skje med Julenissen og den vanlige juleaften hvis alle kan ønske seg alt de vil hele tiden?? 

 Vanligvis pleier vi å ta en matbit sammen etter en aktivitet men denne gangen får vi ikke dette til da det ikke ligger noe passende sted i nærheten. Men vi samles i foajeen etter forestillingen for en liten prat før vi reiser hjem. 

Ta med deg: 

  • vannflasker

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. ( Leder har med en liten ting til alle).

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1530 utenfor Smia. Aktivitetsleder har rød lue og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Hvordan komme dit? Bussholdeplass Dyrløkke ligger rett utenfor Smia. Buss nr 510 til Drøbak /Seiersten avgang Ski stasjon 1449 ankomst Dyrløkke stasjon 1517. Det finnes og så parkeringsplass utenfor. 

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka 

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

4. des 2022

Klokkeslett

15:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka 

41204498

Follo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Smia flerbrukshus, Dyrløkkebakken 1,1440 Drøbak

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25,-

Start: 18. november
8:35
Slutt: 25. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding