Follogruppa inviterer til Inspiria Science senter og badeland

Follogruppa utforsker dinosaurer på Inspiria Science senter og besøker badeland.

Familier som vi I Follogruppa har møtt tidligere på dagsaktivitet og som ikke allerede har vært på overnattingstur i år prioriteres. 

 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi utnytter planleggingsdagene før barnehage og skole starter igjen og reiser torsdag 13august med buss til Sarpsborg. Her besøker vi Quality Sarpsborg badeland og Inspiria Science senter. 

Programmet er ikke helt spikret enda..  men det blir innsjekk på hotellet kl 1530 og bading i badeland torsdag fra 16-18 før vi spiser felles middag på hotellet. En tur på Inspiria Science senter for å sjekke ut dinosaurutstillingen og mange av de andre aktivitetene de tilbyr inne og ute.  Pga covid-19 tilpasningern så er det begrensinger i tid både i badeland og Inspiria så dere er forberedt på det. Nærmere info om program og ev justering av avreisetidspunkt kommer nærmere avreise

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, matpakke lunsj til torsdagen og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Tidspunkt vil bli bekreftet  men vi sikter på kl 1000 fra Fagerstrand og ca kl 1100 fra Ski storsenter (med mulighet for stopp på Vinterbro, Ås, Vestby etter behov.  

Beskjedfeltet; oppgi matallergier, om du du har bil eller ikke Og hvor du ønsker å gå på bussen. 

Vi arrangerer også tur til Bjørneparken i september så om du melder deg på begge oppgi gjerne hva som er 1.prioritet så hjelper det litt til i plassfordelingen.  Vi prioriterer de som ikke har vært med på tur i år og de som ikke har bil.

Foreslått deltakerpris: Kr 120,- pr person, max 300 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Inspiria

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lihn og Katinka

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

13. aug - 14. aug 2020

Klokkeslett

10:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

41204498

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Quality sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 120

Start: 22. juli
10:00
Slutt: 2. august
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding