Follogruppa inviterer til helgetur med besøk i Kristiansand Dyrepark

Follogruppa drar på helgetur til Kristiansand, vi skal bo i campinghytter og besøke Dyreparken :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

12-14. juni drar Follogruppa til Kristiansand, vi skal bo i campinghytter med eget kjøkken/bad og selvhushold. På lørdagen blir det tur til Dyreparken. De har et begrenset antall aktiviteter åpne, men gøy blir det uansett :)

Ta med: 
* Drikkeflasker og godt humør!

* Sengetøy og håndkler. De må være helt rene og vasket på minimum 60 grader

* All mat og drikke til egen familie

Vi minner om at alle arrangementer i regi av Enestående Familier er rusfrie.

Vi prioriteter etter følgende kriterier:

- Tilhørighet til Follo

- Familier som har vært med på dagsaktivitet tidligere.

- At du er mye alene om omsorgen, spesielt tenker vi på dette på sommeraktivitet i en tid der mange allerede har vært nokså isolert (vi kjenner mange av dere, så her bruker vi skjønn - men ellers er du velkommen til å ta kontakt på annet vis enn i beskjedfeltet - IKKE del sensitiv informasjon elektronisk)

Dersom du melder deg på flere overnattingsturer med Follogruppa, noter i kommentarfeltet hvilken tur du har som 1., 2. og 3. valg. 

Har du ikke bil og trenger skyss? Noter dette i kommentarfeltet da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå i disse corona-tider. Vi må planlegge alternativ transport i god tid. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Etter kl. 18 fredag 12. juni på Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639 Kristiansand

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250 kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Kristiansand

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 4. juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Natascha og Lihn

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Informasjon

Dato

12. juni - 14. juni 2020

Klokkeslett

18:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lihn

934 935 17

follo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kristiansand Feriesenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 28. mai
21:45
Slutt: 3. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding