Follogruppa inviterer til halloween på Tusenfryd

Spøkelsene og zombiene kommer - kommer du?

Aktiviteten passer for barn og foreldre som ikke lar seg lett skremme....

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Kl 11.00 ved gressplenen til høyre for inngangen. Lederen vil være synlig ved at hun har røde ballonger. Det er viktig at alle kommer tidsnok slik at vi slipper å vente unødvendig. Når alle har kommet tar vi en hilse-runde.

I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledningen til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Ta med: Matpakke, drikke, klær etter vær og godt humør! Vi møtes til felles matpakke-lunsj ved scenen bak karusellen klokken 13:30. Det er trivelig å spise sammen og på den måten blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Alle voksne og barn vil få en is, slush eller kaffe etter lunsjen. 

Etter lunsj legges det opp til at de som ønsker drar hjem men de som ønsker en lengre dag i parken blir.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Transport: buss fra Oslo og Drøbak stopper på Tusenfryd. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. Kjører du bil koster parkering 70,- (Easypay)

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169

Merk betalingen: 8017 Tusenfryd

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Fordeling av plasser: Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig, senest, 16. september. Familier fra Follo som ikke har vært med oss på Tusenfryd i år vil bli prioritert, men om det er ledig kapasitet vil vi også ta med oss familier fra andre grupper.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være syj så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder-

Natascha

Informasjon

Dato

16. okt 2021

Klokkeslett

11:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. september
20:06
Slutt: 14. september
20:06

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding