Follogruppa inviterer til førjulstur til Inspiria

Follogruppa inviterer til førjulstur til Inspira 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Vi prioriterer familier i Follo som har vært med oss på dagsaktivitet tidligere.

Follogruppa forsøker igjen å inviterer til førjulstur og satser på at Covid ikke stikker kjepper i hjulene i år. Vi skal besøke Inspiria Science Center og overnatter hos på Quality Sarpsborg hotell der vi har fått et veldig godt tilbud denne helgen.

 Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17. desember kl 1230 møtes vi utenfor hotellet og går samlet til Inspiria Science Center for blant annet å sjekke ut årets dinosaurutstilling, ta en tur i planetariet og finne andre ting å undre oss over. Se gjerne: www.inspiria.no

 
Når vi er fornøyde med dagen på Inspiria tusler vi til hotellet. For de som ønsker det vil det bli mulighet for en tur i badeland eller superland (inkl. minigolf) før middag lørdag kl 1800 og etter frokost på søndag. Se gjerne: www.superland.no/badeland/

Vær oppmerksom på at barn under 10år alltid skal ha med voksen i bassenget og at barn uansett alder ikke kan oppholde seg alene i bassengområdet uten tilsyn. 
 

Ta med deg: 

  • Matpakke og drikke til lunsj og mellommåltid lørdag  
  • vannflasker
  • noe godt å drikke/snacks (som dere kan ha på hotellrommet, primært) 
  • badetøy inkl. baderinger el.l., ekstra håndklær, badekåpe, morgenkåpe etc.
  • klesskift og overnattingsklær, inkl. noe pent å ha på til middagen
  • familiens favorittspill (kort) el.l.
  • innesko 
  • godt humør
  • lørdagsgodt 

 Inkluderte måltider: Buffet middag lørdag kl 1800 og frokost søndag, gi beskjed om evt. allergier i meldingsfelt ved påmelding.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Av samme grunn er det heller ikke ønskelig at noen kjøper leker etc i butikken på Inspiria.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1230 utenfor Quality Sarpsborg hotell. Innsjekk blir etter kl 1500, baggasje kan plasseres i baggasjerom i mellomtiden. Det er transport på egenhånd. Kjører du bil og evt. har plass til noen skrive melding i beskjed felt så formidler vi kontakt om noen bor i nærheten. Har du ikke bil så sjekk ut hvordan du reiser kollektivt, du kan ikke regne med å få sitte på, det blir i tilfelle en hyggelig overraskelse. Nærmeste busstopp Lekevollkrysset M (Vy3  Buss express)eller Borgbygget (tog + buss fra Sarpsborg ank 1240) Aktivitetsleder har rød sekk/ lue og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går bort til Inspiria. 

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person, max 500,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 20. november

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

17. des - 18. des 2022

Klokkeslett

12:30 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka

41204498

follo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Inspiria Science senter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150,-

Start: 1. november
19:00
Slutt: 20. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding