Follogruppa inviterer til førjulstur - Ny dato utsatt til Januar

Follogruppa inviterer til førjulshygge på Inspiria Science center.  

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Vi prioriterer familier fra Follo som har deltatt på en dagsaktivitet tidligere slik at vi har hatt mulighet til å møte hverandre før vi reiser på tur sammen.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29.januar tar vi bussen til Inspiria Science center for å sjekke ut årets dinosaur utstilling, ta en tur i planetariet og finne andre ting å undre oss over.

På ettermiddagen blir det mulighet for en tur i bassenget eller en runde minigolf til før middag for de som ønsker. Vi overnatter på Quality Sarpsborg, Bussen kjører hjemover igjen søndag kl 1200 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • badetøy
  • innesko, kle deg gjerne litt pent til middag

Meld fra i meldingsfelt ved påmelding: Om allergier og om du ønsker å kjøre egen bil eller være med på bussen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1030 Ski stasjon, leder kommer med bussen vår ca 1030-1045 Eller utenfor Inspiria Vitenskapssenter, Sarpsborg kl 1145

Foreslått deltakerpris: Kr 120,- pr person, Max 300,- pr familie.  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 førjulstur 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 21.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka og Lihn 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo 

Informasjon

Dato

29. jan - 30. jan 2022

Klokkeslett

10:30 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen 

Tlf 41204498

E- post: follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Inspiria science center

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. november
19:10
Slutt: 21. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding