Follogruppa inviterer til Eventyrfabrikken i Vestby

Eventyrfabrikken

Follogruppa tester ut den nye Eventyrfabrikken i Vestby -blir du med ?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 28.september drar vi til Eventyrfabrikken i Vestby.

Her blir det hopp, sprett, kryping og klatring- så mange muligheter for barna til å forbrenne litt energi før vi tar en velfortjent pause for en felles matbit. Vi avslutter felles arrangementet ca 1515 men er det mer energi igjen er det lov å bli lenger.  

Ved påmelding legg inn ønske om mat i melding: Barna kan velge mellom Pannekaker eller hamburger med chips og 3dl drikke/ Kuli. Voksne kan velge mellom Hamburger eller Kylling burger  m salat, dressing og chips eller Ceasar salat med Kylling med drikke.  ( NB- det er ikke lov å spise/drikke medbrakt men en snack i veska for hjemturen kan være smart)

Ta med: Drikkeflasker med vann og godt humør!     

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 1315 på Eventyrfabrikkens parkeringsplass. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen eller viftende med en Rød ballong. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn. flokk.

Hvordan komme seg dit? Det er gratis parkering utenfor for de som kjører. Tog fra Ski1242/Ås 1247 ankomst 1251, korresponderer med buss 530 Randem-Vestby Stasjon avgang 1300- ankomst vestbysentret 1307. Deretter 2 min å gå til Eventyrfabrikken. 

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person som betales til leder ved oppmøte via Vipps 41204498 eller kontant. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka og Natacha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

28. sep 2019

Klokkeslett

13:15 - 15:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

Tlf 41204498

follo@enestaaendefamilier.no  

Sted

Høgdaveien 1,vestby

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25,-

Start: 2. september
18:00
Slutt: 21. september
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding