Follogruppa inviterer til en opplevelsesrik dag på Tusenfryd!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Oppmøte: Kl 11 ved gressplenen til høyre for inngangen. Ledere vil være med røde ballonger. Det er viktig at alle kommer tidsnok slik at vi slipper å vente unødvendig. Når alle har kommet tar vi en hilserunde.

I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledningen til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Ledsager eller årskort: Har du ledsagerbevis eller årskort er det fint om du kan skrive det i meldingsfeltet ved påmelding.

Ta med: Matpakke, drikke og godt humør! Vi møtes til felles matpakke-lunsj ved Scenen klokken 13:30. Det er trivelig å spise sammen og på den måten blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Transport: buss fra Oslo og Drøbak stopper på Tusenfryd. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. Kjører du bil koster parkering 70,- (APCOA FLOW) 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 18. august. Familier fra Follo vil bli prioritert.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder-

Lihn og Natascha

IOGTs Enestående Familier Follo

Informasjon

Dato

24. sep 2022

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 12. august
15:18
Slutt: 16. september
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding