Follogruppa inviterer til burssdagsfeiring på Sprett Kolbotn

Follogruppa feirer 1årsdagen til gruppa på Sprett Aktivitetspark Kolbotn. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 09 februar møtes vi på Sprett Aktivitetspark Kolbotn for å feire 1årsdagen til gruppa.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 1345 på Sprett Kolbotn, Leder er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og får utdelt sokker før vi hopper i vei- det er lov å hoppe for både store og små.

kl 1500 får vi servert pizza og saft i Sprettrommet (etterpå blir det servert  bursdagsoverraskelse). Vi har rommet 1 time så det blir mulig å hoppe mer etterpå. Husk å notere evt allergier i meldingsfelt ved påmelding.

Hvordan komme dit? Nærmeste bussholdeplasser er Fløysbonn, sjekk ruter for mer detaljer. Jeg har mulighet til å ta med 2 stk i bil fra Ski- skriv i meldingfelt om dette kan være aktuelt, en forutsetning er at du har deltatt på treff tidligere så vi vet hvem du er. 

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Sprett 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 02.februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

9. feb 2020

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katinka Nicolaysen

Telefonnummer: 41204498

E- post: follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Fløisbonnveien 5

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 21. januar
22:00
Slutt: 1. februar
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding