Follogruppa inviterer til bowling

Follogruppa inviterer til bowling 18 mai - kort frist!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 18 mai kl 1645 møtes vi på Lucky Bowling i Ski for en runde med Bowling.

Vi starter forsiktig opp aktiviteter igjen med en liten gruppe på bowling slik at vi får gjort erfaring med gjennomføring som følger smittevernregler og sikrer god avstand.

Vi vil ha 3 grupper med 2 familier pr bane, Det vil være 1 tom bane mellom hver gruppe. Vi benytter nå egne sko. Bowlingen har rengjort kuler i forkant. 

Ved ankomst spiser vi pizza (bowlingen har begrenset menyen til pizza). Bowlingen sørger for at hver familie får servert pizza på eget brett da vi nå ikke tillater at flere forsyner seg fra samme pizza av smittevernhensyn. 

 Ved påmelding oppgi evt allergi og hva dere ønsker å drikke (Cola, fanta, sprite, eplemost, kuli)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 1645 på Lucky bowling Ski, vi spiller bowling kl 1730. Lederne er lette å få øye på med rød t-skjorte. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Mai bowling 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig på kvelden 17.mai 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lihn og Katinka

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

18. mai 2020

Klokkeslett

16:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katinka Nicolaysen

Telefonnummer 41204498

E- post follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Lucky Bowling, Ski storsenter,

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 15. mai
22:15
Slutt: 17. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding