Follogruppa gleder seg til jul å ser på Jul i Blåfjell på Rådhusteatret

Follogruppa starter advent litt tidlig å ser Jul i Blåfjell på teater!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 23.november kl 1230 møtes vi på Rådhusteatret i Ski for å bli kjent med nissene i Blåfjell 

Forestillingen varer i knapt 2 timer inkludert pause. Etter teaterforestillingen spiser vi mat sammen og avslutter dagen nærmere 17. Informasjon om hvor vi skal spise sendes ut når plassene er fordelt. 

Ta med: Drikkeflasker om du vil ha noe drikke under forestillingen og godt humør!  Det er greit å ta med litt lørdagsgodt til forestillingen hjemmefra.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling på arrangementet. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 1230 utenfor Rådhusteatret i Ski. Leder har rød sekk merket med Enestående familier. Her hilser vi på hverandre og barna kan løpe litt rundt på plassen før vi går inn i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Blåfjell 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 16. november.  De minste barna prioriteres på dette teaterstykket.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka 

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

23. nov 2019

Klokkeslett

12:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

tlf 41204498

E- post  follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Rådhusteatret Ski

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 2. november
9:30
Slutt: 16. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding