Follogruppa drar til Hafjell 9.-11. august og besøker Hunderfossen eventyrpark!

Follogruppa reiser nordover til Hafjell, samtidig med Bærum, og Asker/Røyken - gruppene.

Det er en forutsetning at du har vært med oss på dagsaktivitet. Send oss gjerne en mail dersom du ikke har deltatt på dagsaktivitet men allikevel ønsker å være med.

Denne aktiviteten passer for familier i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 9.august ønsker vi velkommen til hyttetur i Hafjell. 

Follogruppa skal bo på en hytte, hvor de fleste får eget soverom, men noen må belage seg på å dele rom med en annen familie. Derfor er det viktig for oss at vi kjenner dere fra før, men meld fra ved evt. behov:)

Vi foretrekker at dere kjører bil selv, pga logistikken, men dersom du ikke har bil, vil Bærumsgruppa ha med en leder som kan følge på toget fra Oslo. SI ifra i god tid og da må dere imidlertid kunne reise på morgenen. Det er også slik at dere må gjøre evt. innkjøp i Lillehammer, og så må dere skifte til buss på Lillehammer, og ta buss mellom Øyer og Hunderfossen på lørdagen. Vi dekker tog/ bussbilletten til familier som er avhengige av det.

Skriv i beskjedfeltet ved påmelding: Om du kjører/ikke kjører egen bil og om denne turen er ønske nr 1 eller 2, ved påmelding til flere overnattingsaktiviteter i august.

PROGRAM:

Fredag:

Oppmøtetidspunkt er fleksibelt, da noen reiser direkte fra jobb - men vi ønsker at alle møtes til grilling og felles info/ bli kjent på kvelden. 

Deltagere må ha med egen grillmat. Vi kjøper inn salat/ potetsalat, kaffe og saft til alle.

Inkludert i oppholdet er inngang til Lilleputthammer (som ligger like ved hyttene, og det er muligheter for å møtes der på formiddagen).

Lørdag:

Felles frokost. Ta med brød eller knekkebrød, og to pålegg til felles bord, samt en melk eller juice. 

Vi reiser til Hunderfossen. Deltagere må ha med egen niste, griller i parken kan benyttes. Felles lunsj;)

På kvelden lager vi pizza sammen. Deltagere tar med ønsket fyll, vi handler inn pizzabunner, ost og tomatsaus.

Vi handler inn til felles lørdagsgodt. Dersom dere medbringer slikt, må dette deles.

Søndag:

Felles frokost. 

Alle må være med å rydde, men utvask er inkludert. Når hyttene er klargjort med felles innsats, reiser vi ned i Lilleputthammer og avslutter felles opplegg der, med felles lunsj. Satser på rester av pizza eller egen matpakke.

Det er verken mobiler, internett eller tv på våre turer. Vi er sammen for å bli kjent, og vi vil sørge for at det er kortspill/ spill, eller vi vil være ute å leke:)

Ta med: 

- Mat som beskrevet i programmet: Grillmat til en middag og lunsj, brød/knekkebrød, melk/juice, to pålegg. Pynt til pizza. 

- Sengetøy (det er dyner og puter)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Maks 500,- per familie. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

 (Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe! Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Natascha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

9. aug - 11. aug 2019

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Nordlia 12, øyer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 12. juni
15:00
Slutt: 21. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding