Follogruppa drar på tur til Langrunn og Midgard vikingsenter

Follogruppa reiser på tur til Langrunn

Du må ha vært med oss på en dagsaktivitet for å få plass på overnattingstur. 

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 11. august drar vi til Langrunn ved Horten. Her skal vi hygge oss sammen ved hytta, bade, bli kjent og utforske Midgard vikingsenter som ligger i nærheten sammen en av dagene. Mer informasjon om hytta finner du her: Hytter - Oslofjordens Friluftsråd.

Det blir mulighet for å reise hjem søndag kveld om du ikke har fri mandag 14.aug Nordre Follo har planleggingsdag og Sfo er stengt. Dette avtales på forhånd. Skriv i meldingsfelt om du må reise hjem søndag ettermiddag.

Ta med deg:  

  • klær etter vær
  • Sengetøy
  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • Sekk til dagstur
  • Det du ønsker av mat til frokost og kvelds
  • Pakk i sekk da det er et lite stykke fra parkering til Hytta så all baggasje mæ en bære selv.

Lederne tar med: Organiserer felles middag, meny avgjøres nærmeste avreise og avhenger av været. Vi tar med lørdagsgodt og litt snacks. Legg inn info om allergier i meldingsfelt ved påmelding

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 18 på Langgrunn. Her tar vi en enkel hilserunde og spiser middag sammen.

Kollektivt: Det er mulig å ta tog til Moss og gå videre ned til Bastøferga å ta denne over til Horten ( ferga er gratis for gående). Hytta ligger ca 5 min kjøring  fra kaia og vi vil organisere henting på kaia for de som kommer kollektivt. Alternativt kan en ta tog til Skoppum og buss inn mot Horten, stopp Langgrunn

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person, Max 400 for familier. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

11. aug - 14. aug 2023

Klokkeslett

18:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka

41204498

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Langgrunnveien 29 Horten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150,-

Start: 21. mai
17:00
Slutt: 3. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding