Follogruppa drar på Glamping

Follogruppa prøver seg på Glamping i Bø - blir du med du også?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

20 - 23 juni drar Follogruppa til Bø i Telemark og tester ut glamping :-) Vi skal kose oss sammen, bade, leke, spille spill og besøke Sommarland i Bø. Vi har noen glampingtelt, safaritelt, og rom i leilighet. Plassen har fullt utstyrt kjøkken, 2 gassgriller og stor plass slik at vi kan være både inne og ute sammen. Vi lager mat sammen og spiser felles måltider. 

Dersom du har ønsker ang om du vil bo i telt eller leilighet - så noter det i meldingsfeltet ved påmelding. Noen familier deler telt / leilighet. Noter også hvis det er problematisk å dele telt eller leilighet med andre familier (alle familier får et eget "soverom").  Aktiviteten passer best for barn over 9 år. 

Ta med deg: 

Badetøy, all mat og drikke til egen familie og godt humør!

Badehåndkler (sengetøy og vanlige håndklær er det på stedet)

Det er krav om bruk av redningsvest på SUP-brett. Vi har bare noen få til utlån, så hvis dere vil prøve SUP-brett ta med egne redningsvester hvis dere har. 

Vi minner om at alle arrangementer i regi av Enestående Familier er rusfrie.

Lederne tar med: 

SUP-brett

Div tilbehør til maten (spesifiseres senere). 

Litt snacks og lørdagsgodt

Noter eventuelle allergier eller andre mathensyn i meldingsfeltet når du melder deg på. 

Vi prioriteter etter følgende kriterier:

- Familier med barn over 9 år.

- Familier som har vært med oss på dagsaktivitet tidligere.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 på Breiva Gjestegaard og Glamping, Skjelbreidvegen 179, 3800 Bø i Telemark. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Natascha og Lihn

Frivillige ledere i IOGT's Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

20. juni - 23. juni 2023

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lihn

tlf 934 935 17

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Breiva Gjestegaard og Glamping. Skjelbreidvegen 179, 3800 Bø i Telemark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 22. mai
19:56
Slutt: 1. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding