Follogruppa drar på Dukketeater i Oslo å ser på Albert Åberg

Albert Åberg gir seg aldri

Albert Åberg gir seg aldri

Follogruppa går på dukketeater å ser Albert Åberg - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 13. April kl1200 møtes vi på Trikkestallen på Torshov i Oslo å ser dukketeaterforestillingen Albert Åberg før vi spiser lunsj på Cafe teater vegg i vegg .  

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 utenfor Oslo Nye Trikkestallen, Torshovgt. 33 Leder er lette å få øye på med rød ballong -  med Enestående familier på. Her hilser vi på hverandre og billetter utleveres. Forestillingen starter 1230 og varer ca 1 time, NB dørene åpner ca 15 min før og da må vi finne plassene våre - (unummererte) så viktig å være presis.

Etter forestillingen går vi videre inn på Cafe Teater vegg i vegg å spiser lunsj ( det blir gjort felles bestilling på forhånd-  skriv i beskjed felt om du har noen allergier vi må ta hensyn til ) 

Hvordan komme dit? Sjekk ruter.no men det går f.eks tog fra Ski til Oslo s og Trikk 11,12 eller 13 videre fra Jernbanetorget til Torshov hvert 3-5 minutt som bruker ca 17 min. Fra holdeplassen er det ca 5 min å gå videre bort til teateret. Det er gateparkering med betaling i sidegaten.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales til leder på Vipps  tlf 41204498 eller ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om du/dere har allergier som det må tas hensyn til for lunsjen. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 30. mars

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

13. april 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katinka Nicolaysen

Telefonnummer 41204498

E- post follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Torshovgata 33,oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. mars
22:15
Slutt: 29. mars
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding