Follogruppa drar med buss til Østfoldbadet i Askim!

Follogruppa drar til Askim for lek og moro på Østfoldbadet!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 5. mai drar vi til Østfoldbadet!

Alle barn under 10 år må ha tilsyn av voksen under hele oppholdet. 

Ta med: Drikkeflasker, badetøy, håndklær, hygieneartikler, en 10-er til garderobeskap og godt humør!

Oppmøte: Kl 10:50 på innfartsparkeringen på Skoklefall på Nesodden. Bussen kjører presis 11:00. Bussen vil stoppe i Ski sentrum 11:35 før den kjører videre til Askim. Oppmøtested i Ski vil bli annonsert. Dersom du ikke skal sitte på med bussen så skriv det i meldingsfeltet så vi ikke blir stående å vente på noen som ikke skal med bussen. Retur fra Østfoldbadet 16:30 og bussen vil stoppe i Ski og på Nesodden.

Mat: Det blir pizza til alle. Skriv i meldingsfeltet om vi skal ta mathensyn. I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen eller vipps til: 97930570

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 29.april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere-

Katinka og Natascha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

5. mai 2019

Klokkeslett

11:00 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

P.M. Røwdesgate 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. april
15:14
Slutt: 29. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding