Follogruppa besøker Gulli gård 10.februar

Follogruppa hilser på dyrene på Gulli Gård 10.februar - blir du med du også?

Aktiviteten passer for familier med barn  i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10.februar reiser vi til Gulli Gård i Ås hvor vi hilser på dyrene- her finnes alpakka, sauer, geiter, høner og kaniner. Barna kan også få en liten tur i ponnivognen.

Vi spiser lunsj rundt bålpannen så ta med pølser eller annet å spise. Til dessert spanderer Gulli gård en vaffel til hver av oss.

Ta med: Lunsj - pølser eller annet du ønsker og varm drikke.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at innkjøp på gården unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på Gulli gårds parkeringsplass. Lederne er lette å få øye på med rød ballong. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn på tunet. 

Har du ikke bil? Sjekk ruter.no for alternativer med kollektiv. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 10,- pr person. Betales gjerne med vipps til Katinka tlf 41204498 eller kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din med informasjon om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med, vi fordeler plasser torsdag 7.februar og gir beskjed om du har fått plass eller ikke. Blir det flere ledige plasser -pga sykdomsforfall eller lignende og klarer vi å få med deg og dine også kan du få tilbud også helt frem til samme dag.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Katinka og Natascha

IOGTs Enestående familier Follo 

Informasjon

Dato

10. feb 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katinka Nicolaysen

Telefonnummer 41204498

E- post follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 30. januar
22:00
Slutt: 7. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding