Follogruppa avslutter sommerferien på Gon camping

Follogruppa avslutter sommerferien med en langhelg på Gon Camping. 

Det er begrenset med plasser på denne aktiviteten som passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 12. august møtes vi på Gon Camping for noen late dager med bading, krabbefiske og supbrett. vi skal overnatte i 3 netter, hjemreise mandag kl 1100 

Vi har booket enkle, koselige campinghytter med tekjøkken og selvhushold. I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil lederne bo i  i 2. etasje i huset på campingplassen, i 1.etg har vi felles samlingslokale hvor vi kan spille spill og ta noen runder med Bingo om været er dårlig.

Fredag sørger lederne for en hilserunde og et felles måltid. (Grilling om været tillater det).

Ellers er opplegget ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker på strand eller svaberg:) Det er mulighet for grilling sammen på ettermiddagen.

Det vil være litt forskjellig utstyr tilgjengelig for lån, blant annet krabbefiskesnører, bøtter og spader. Vi har også med SUP brett for barn og voksne til utlån. Kanskje blir det også krabbekoking og smaking om vi har vært så heldige å få noe i teinene i løpet av natta :)

Campinghyttene: De er eldre, sjarmerende og har enkel standard: Frokostplass, 4 sengeplasser (vanlige køyesenger), minikjøkken med kaldt og varmt vann, lite kjøleskap, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker. Veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte.

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Sanitæranlegget midt på plassen: Toaletter, dusjer (som tar 10-kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner transport til/fra Gon Camping. Det enkleste er selvfølgelig bil, men for dere som reiser kollektivt er det viktig at du som foreldre sjekker hva det vil koste da du må betale for reisen tur/retur for deg og din familie. Det går tog/buss fra Oslo til Larvik sentrum og buss derfra til Gon camping. Du må selv sjekke rutetider og hva som er best for dere. Hvis du kjører egen bil og har anledning til å ta noen med til/fra Follo eller til/fra Larvik ber vi om at gir beskjed om dette. Det gjør alt så mye enklere :-) 

Sjekk ut https://goncamping.no/

Ta med deg:

-  Ta med egne dyner og puter (evnt. soveposer), sengetrekk, putevar og laken. BUA leier ut soveposer gratis. Sjekk ut https://www.bua.io/

- Ankomstdagen vil lederne spandere ett enkelt fellesmåltid f.eks grillmat eller pizza. Utover dette må hver familie ta med all mat og drikke til egen familie. Den nærmeste matbutikken er Meny, som ligger ca 2,5 km fra camping plassen. 

- Solkrem, badetøy, håndklær og ellers klær etter vær og annet dere måtte trenge. Kanskje en fiskestang for å prøve fiskelykken også? ( kan også lånes på Bua)

  • Lederne tar med: Mat til Fredag, litt lørdagsgodt, grillkull til de andre kveldene.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. (leder spanderer is på en varm dag)  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15 på Gon Camping ved terrassen på det hvite huset v lekeplassen.(Er været strålende er det lov å komme før på stranda! Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Max 300 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katinka 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo 

Informasjon

Dato

12. aug - 15. aug 2022

Klokkeslett

13:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka 

41204498

follo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Gon camping, Gonveien 100, 3260 Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,-

Start: 6. mai
13:30
Slutt: 11. juli
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding