Rockekonsert med bandet Plopp i Askim 27 januar!

Eidsberggruppa har 20 billetter til rockekonsert med bandet Plopp!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og opp til 10 år.

Plopp er bandet som får deg til å digge rock! Med humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser. Tre musikanter på sine instrumenter er alt som trengs!

PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. Det blir sanger om youghurt, sommeren, kosekluter som forsvinner, om land og om hvordan man teller på ulike språk, skrubbsår, lus, og om at alt det gode begynner på P – Pizza, pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert

Oppmøteplass: Kl 13.30 på Askim Kulturhus. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn sammen til en fengende konsert. Etter konserten går vi til Peppes Pizza og spiser dessert! OBS ikke pizzaspising denne dagen, bare dessert som vi koser oss med :-)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse i morgen torsdag 04.01.18 kl 20.  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse ( det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Der blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Fredag 12 januar fordeler vi plassene så rettferdig som mulig, og de familiene som har fått plass på aktiviteten får bekreftelse på epost. 

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe på sms til 45 69 34 38. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jenny og Grethe

IOGTs Enestående familier Eidsberg

Informasjon

Dato

27. jan 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jenny Nyman

Telefonnummer: 45693438

E- post: eidsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Askim kulturhus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 4. januar
20:00
Slutt: 19. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding