Østfoldgruppa låner ut hengekøyer i sommer.

Østfoldgruppa har vært så heldige å få hengekøyer til disposisjon. Da vi dessverre ikke har mulighet til å kunne organisere en hengekøyetur i sommer, ønsker vi å kunne tilby familier i Østfold å låne hengekøyer av oss på ukesbasis (mandag til søndag). Er dette av interesse for deg og dine?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da vi har vært så heldige å få inn hengekøyer i Østfoldgruppa, med diverse tilbehør, ønsker vi å låne dette ut til familier i Østfold. Vi har 19 hengekøyer med tilbehør. Da dette er dyrt utstyr ser vi oss nødt til å ta 500 kroner i depositum pr. hengekøye. Disse pengene får dere tilbake når intakt og tørt utstyr leveres tilbake til oss. Vi skriver derfor en "kontrakt" på hvem som har lånt hva, samt antall og innbetalt depositum. Dere vil også få med et skriv med "regler" angående bruk og innlevering. Utleie er for en uke om gangen, det vil si mandag til søndag. Dersom dere ønsker å låne hengekøyene lenger må vi vite om dette noen dager på forhånd for å være sikre på at alle som ønsker å låne får muligheten til dette

Utstyret skal være tørket og sammenbrettet i sine tilhørende poser slik dere mottok dem. Det vil si at dere må beregne minst 2 dager til tørking. Husk at selv om det ikke har regnet så blir det dannet fuktighet/kondens.

Selv om dette ikke er en ordinær aktivitet med oss, må dere allikevel melde dere på ønskelisten som vanlig. Skriv da i beskjedfeltet hvilken uke dere ønsker å låne hengekøyer.

Når vi har fordelt ukene tar vi kontakt med dere. Dere vil da få mail og sms fra oss om at dere har fått plass, ta da kontakt med Carina på sms (40727648) for å avtale henting.

Hengekøyene MÅ hentes hjemme hos Carina i Rygge til avtalt tid etter dere har fått beskjed om at dere får låne hengekøyer. De skal også leveres tilbake på samme sted til avtalt tid.

Husk at når dere er på en slik morsom hengekøyetur så må dere allikevel holde avstand til andre, vaske hender og ta alle forhåndsregler for å hindre smitte av corona. Er dere syke eller har symptomer må dere holde dere hjemme! Og gi oss beskjed slik at andre får mulighet til å låne utstyret.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Hjemme hos Carina i Rygge, til avtalt tid for henting og levering av hengekøyer med tilbehør.

Foreslått deltakerpris: Kr 500 i depositum pr. hengekøye. Betales via vipps ved oppmøte, men telefonnr for vippsing får dere da. Når vi har gått igjennom og sett at alt utstyr er intakt, etter innlevering, vippser vi pengene tilbake til dere.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Vi har begrenset antall hengekøyer. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 18.juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

21. juni - 15. aug 2021

Klokkeslett

12:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 500 kroner i depositum pr. hengekøye

Start: 4. juni
12:16
Slutt: 8. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding