Østfoldgruppa inviterer til Tusenfryd Lørdag 11. Juni

Østfoldgruppa inviterer til Tusenfryd lørdag 11. juni kl 10.30

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. Juni kl 10.15 møtes vi utenfor hovedinngangen ved Tusenfryd, der vi tar en enkel hilserunde før vi går inn i parken. 

Vi spiser felles lunsj med medbrakt matpakke ved trafikkfryd kl 13.30. VIKTIG at alle har med seg nok mat til hele dagen. 

Ta med deg: 

  • drikke
  • matpakke 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 10.15 utenfor hovedinngangen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person eller maks 200kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katrine og Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

11. juni 2022

Klokkeslett

10:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katrine 

Telefonnummer 45492089

E- post 

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 11. mai
13:46
Slutt: 5. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding