Østfoldgruppa inviterer til trilletur og babykino 22.november.

Østfoldgruppa inviterer til trilletur i Nesparken i Moss etterfulgt av filmen Napoleon på babykino på Odeon kino i Moss.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med babyer under 1 år som er hjemme på dagtid. På babykino får du en tilpasset kinoopplevelse for deg og babyen din. Her er lyden dempet og salen er litt lysere. I tillegg er det plass til å sette fra seg barnevognen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 22.november tar vi en forfriskende trilletur i Nesparken i Moss for å bli bedre kjent med hverandre, før vi drar på babykino for å se filmen Napoleon. Når vi kommer til kinoen setter vi oss oppe i 5.etasje og spiser matpakkene våre før vi går inn til kinosalen. 

Vi holder på til ca kl 15.00

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te/kakao
  • matpakke

Aktivitetslederne tar med: 

  • kinobilletter til alle sammen

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor Mossehallen. Aktivitetslederen har rød lue og blå barnevogn og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går på trilletur. 

Foreslått frivillig egenandel: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist tirsdag 21.november. Husk å lese e-posten dere mottar da denne inneholder mer informasjon enn det SMS-meldingen dere mottar gjør.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Monica

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

22. nov 2023

Klokkeslett

11:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Mossehallen, Nesparken 10, 1530 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner

Start: 16. november
22:01
Slutt: 21. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding