Østfoldgruppa inviterer til Sprett Askim, 28. november

Østfoldgruppa inviterer til en hoppende og morsom dag. Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28 november drar vi til Sprett Askim for hoppe, sosialisere oss og spise pizza. Dette blir gøy. Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding dersom dere har matrestriksjoner/allergier. 

HUSK: ALLE MÅ FYLLE UT EGENERKLÆRINGSSKJEMA SOM DERE FINNER PÅ NETTSIDEN; sprettaskim.no/egenerklæring. Denne MÅ dere fylle ut ett par dager FØR aktiviteten. 

Etter at vi har hoppet i 1,5 time spiser vi og hygger oss.

Vi holder på til ca kl 17.30

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • godt humør

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14.50 inne på sprett Askim. Det er viktig at alle møter presis. Lederne har på seg røde t - skjorter, og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 hopp

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist mandag 22 november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold 

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

14:50 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Sprett Askim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 12. november
7:16
Slutt: 22. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding