Østfoldgruppa inviterer til picnic søndag 13.juni.

Endelig kan vi møtes ute igjen, men restriksjoner gjelder fortsatt! Derfor inviterer Østfoldgruppa til picnic med egne matpakker og felles hygge, og kanskje noen konkurranser. Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13.juni møtes vi på Halmstad skole for å ha picnic :) Dette blir kjempehyggelig da vi har gledet oss til å kunne dra i gang utendørsaktiviteter igjen i første omgang. 

Etter vi har spist vil vi ha noen felles konkurranser.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: 

  • Picnicpledd
  • Mat
  • Drikke
  • Godt humør og konkurranseinstinkt/vinnerlykke :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.45 på parkeringsplassen med det store veggmaleriet på Halmstad skole. Lederne er lette å få øye på. Herfra går vi samlet til picnic-plassen og tar en hilserunde før vi spiser.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist fredag 11.juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

13. juni 2021

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 7. juni
10:50
Slutt: 11. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding