Østfoldgruppa inviterer til klatring på grensen

Østfoldgruppa inviterer til Klatring på Grensen - vil du være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

denne aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24. September drar vi til Klatring på grensen i Halden. alt skjer utendørs, så kle dere etter været. Vi spiser felles lunsj, bestående av egen medbrakt matpakke i løpet av dagen. 

Alle som klatrer MÅ bruke sele, mer informasjon om dette får vi på stedet. Det anbefales å bruke hansker når dere klatrer, dette må dere ta med selv. 

Ta med deg: 

  • Drikke, både varm og kald
  • matpakke 
  • hansker

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.50 ved parkeringsplassen til klatringen. her er det viktig at ALLE kommer i tide da vi skal møte oppe inne på selve klatringen kl 12.00 for informasjon.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person, max 200k pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Katrine 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

24. sep 2023

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katrine 

Telefonnummer 45492089

E- post 

Sted

Klatring på grensen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 13. september
13:34
Slutt: 20. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding