Østfoldgruppa inviterer til Kaptein Rødskjegg på nissejakt 9.desember.

Østfoldgruppa inviterer til teaterforestillingen Kaptein Rødskjegg på nissejakt på Røed Gård på Jeløya i Moss. Forestillingen er innendørs på Cafe Røed. Vil dere være med oss på en morsom og julete forestilling? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 2 år som kan sitte nogenlunde stille.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 9.desember drar vi til Røed Gård på Jeløya i Moss for å se teaterforestillingen Kaptein Rødskjegg på Nissejakt. Dette blir en morsom og tøysete juleforestilling for både store og små. Det blir julesanger og sjørøverrock i skjønn forening og alle oppfordres til å synge med. 

Litt info om forestillingen: Kaptein Rødskjegg elsker jul og pakker, og ikke minst julenissen. Han mener at julenissen er lat fordi han bare jobber en dag i året. Men nå har han en hemmelig plan om hvordan de kan få besøk av nissen hele året. JernHarry og Kalle Kanon liker julen som den er i dag, og er litt usikre på det Kapteinen pønsker på. Her er det bare å følge med for når Kapteinen gir ordre så er det vel slik det skal være... eller???

Vi holder på til ca kl 19.30.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • godt humør :)

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.15 utenfor Cafe Røed. Biler kan parkeres på parkeringsplassen nedenfor. Lederne har røde nisseluer og lykter og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Nissejakt

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist mandag 3.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Monica og Carina.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

9. des 2021

Klokkeslett

17:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Røed Gård, Bjørn Bjørnstads vei, 1519 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr. person

Start: 17. november
11:32
Slutt: 3. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding