Østfoldgruppa inviterer til juleverksted 12.desember.

Østfoldgruppa inviterer til juleverksted på Rygge ungdomsskole. Her skal vi pynte pepperkaker, hygge oss og lage litt forskjellige ting som kan gies bort i gaver dersom man ønsker det. Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12.desember møtes vi utenfor Rygge ungdomsskoles hovedinngang (samme ingang som Rygge bibliotek). Vi skal hygge oss sammen, bli kjent, spise grøt og være kreative. HUSK å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding dersom dere har matrestriksjoner/allergier.

Vi holder på til ca klokka 14.00.

Ta med deg:

  • Godt humør

Lederne tar med:

  • Saft
  • Grøt
  • Hobbyutstyr
  • Pepperkaker
  • Melis

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.20 utenfor Rygge ungdomsskoles hovedinngang (samme inngang som Rygge bibliotek). Lederne har røde t-skjorter og er lette å få øye på. Når alle har kommet går vi inn i varmen og har en enkel hilserunde før vi spiser grøt og hygger oss.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist mandag 6.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nina og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

12. des 2021

Klokkeslett

11:20 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina

Telefonnummer 93057747

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Rygge ungdomsskole, Maren Lindsethsvei 3, 1570 Dilling

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: GRATIS

Start: 16. november
16:32
Slutt: 6. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding