Østfoldgruppa inviterer til Himmelsprettkalender 13.-17.mai.

Østfoldgruppa gjentar suksessen fra påske og inviterer denne gangen til digital Himmelsprettkalender fra 13. til og med 17.mai. Dette er en digital aktivitet da vi ikke kan gjennomføre aktiviteter "in real life" på grunn av dagens smittevernsrestriksjoner.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 13.mai (Kristi himmelfartsdag) starter den digitale Himmelsprettkalenderen. Her skal man hver dag gjøre en aktivitet og ta bilder. Ett av bildene skal sendes til Carina på tlf. 40727648 innen klokka 10.00 neste dag. Hver kveld innen klokka 20.00 vil dere motta en melding med morgendagens oppgave. Det vil si at dere vil motta den første meldingen på kvelden onsdag 12.mai. Da har dere mulighet til å planlegge, og har hele neste dag på å løse oppgaven. Husk å ta bilder og send inn det bildet dere liker best, og som viser at dere har gjennomført aktiviteten. Hvis ikke dere sender inn noen bilder er dere ikke med i konkurransen. Det blir trukket en vinnerfamilie hver dag. Vinnerne vil bli kontaktet tirsdag 18.mai.

Husk å holde god avstand på minst en meter til de dere muligens måtte møte på ute!!! Er dere i isolasjon eller syke hold dere hjemme. Gå da eventuelt ut i egen hage/på egen veranda for å gjennomføre utendørsaktivitetene. Er dere i karantene/ventekarnatene, gå ut der det er minst mulig mennesker og hold for all del GOD avstand!

Ta med: Telefon og godt humør, og det du får beskjed om i meldingen for dagens oppgave!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. Alle bilder vil bli slettet 18.mai, og vil ikke deles med andre deltakere eller utenforstående. Det er kun Carina som får se bildene.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Aktivitetstart: Alle vil motta en melding fra IOGT underskrevet av Carina med den første oppgaven i denne aktiviteten onsdag 12.mai innen klokka 20.00. Da har dere litt tid til å planlegge morgendagen. Dette er da ikke spam eller søppel SMS. Dere vil også motta SMS fra IOGT ved bekreftelse på plass. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 10.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

13. mai - 17. mai 2021

Klokkeslett

9:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 1. mai
13:05
Slutt: 10. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding