Østfoldgruppa inviterer til Halloween på Tusenfryd 30.oktober.

Østfoldgruppa inviterer til Halloween på Tusenfryd. Vi anbefaler ikke å ha med de minste barna, eller barn som synes det kan være skummelt, da parken er full av monstre (utkledde mennesker i veldig skumle kostymer som ikke viker unna selv om du sier nei). Parken er også pyntet til halloween. Anbefalt aldersgrense fra Tusenfryd er 15 år på noen av de skumleste attraksjonene(12 år i følge med voksen), men husk at det er du som kjenner barnet ditt best og vet hvor lettskremt eller modig det er.

Kle dere gjerne ut :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30. oktober drar vi til Tusenfryd for å oppleve Halloween. Deler av parken er Halloweenpyntet og skumle, utkledde "skuespillere" oppholder seg her for å skremme små og store. Derfor finnes det aldersgrenser på de ulike stedene for å unngå livredde unger. Snakk med barna om dette på forhånd, og husk at det er du som kjenner ditt barn best! Ingen skal tvinges til noe de ikke vil. Andre deler av parken er mer barnevennlige. Alle de skumle aktivitetene skjer i Monstersonen, så man behøver ikke å bli skremt dersom man ikke vil. I barnelabirynten kan man møte hekser og andre skumle skapninger. Her er det ingen monstre eller zombier som skremmer deg. Her skal man finne veien, svare på enkle oppgaver og spørsmål og kanskje ender man opp med en belønning.

Vi skal selvfølgelig også møtes og spise matpakker sammen i parken klokka 13.00. Akkurat hvor informerer vi om ved oppmøte.

Vi holder på til ca kl 17.00 når parken stenger :) Dersom dere ønsker å dra hjem før er dette mulig.

Ta med deg: 

  • Vannflasker
  • Termos med kaffe/te eller annen varm drikke
  • Matpakker
  • Skift
  • Regntøy
  • Sitteunderlag/pledd
  • Godt humør :)

Lederne tar med: Brus og kjeks til alle.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. Snakk med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10.30 på gressplenen utenfor Tusenfryds inngang. Lederne er lette å få øye på i sine røde luer. Her hilser vi på hverandre og deler ut billetter.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Skrekk

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 21.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nina og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

30. okt 2021

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr.person

Start: 10. oktober
12:40
Slutt: 21. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding