Østfoldgruppa inviterer til Escape Room i Moss

Østfoldgruppa inviterer til Escape Room i Moss -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 år og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 27 januar drar vi til Evasion i Moss, her skal vi løse oppgaver og komme oss ut av "spillet" før tiden går ut, altså vi skal på Escape Room, når alle er kommet ut av rommene sine, skal vi kose oss med pizza og bli bedre kjent. Gi beskjed ved påmelding om allergier / matrestriksjoner i beskjedfeltet.

Vi holder på til ca. 20:00 :)

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • godt humør

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17:15 møtes vi utenfor Evasion i Moss. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.Det er viktig å være presis, ta vi skal være inne hos Evasion til 17:30

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Katrine og Carina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

27. jan 2023

Klokkeslett

17:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Katrine

Telefonnummer 45492089

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Henrich Gernersgate 10 moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 24. januar
16:02
Slutt: 26. januar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding