Østfoldgruppa inviterer til Allsang på Grensen 13.juli.

Østfoldgruppa inviterer endelig til Allsang på Grensen. I år er det siste gang de lager dette tv-programmet. Vil dere være med oss? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men vi prioriterer familier som ikke har deltatt på en slik aktivitet tidligere. Men meld gjerne deres interesse allikevel :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men det er IKKE mulig å forlate området under innspillingen av Allsang på Grensen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 13.juli drar vi til Fredriksten Festning i Halden for å være med på innspillingen av Allsang på Grensen. Ta gjerne på dere fargerike klær og blomsterkranser/blomsterbånd i håret om dere vil det.

HUSK at du og dine kan bli filmet og havne på tv-sendingen dagen etter. Det er ikke mulig å reservere seg mot å bli filmet eller havne på tv.

Ta med stoler eller picnicpledd til å sitte på, dette gjelder både ved picnic og innspilling da vi har fått tildelt sitteplasser på gresset.

Før dørene til innspillingsområdet åpner vil vi ha en picnic, bli kjent og ha hyggelig samvær med hverandre.

Vi holder på til ca kl 21. HUSK AT DET IKKE ER MULIG Å FORLATE OMRÅDET UNDER INNSPILLINGEN, SAMT AT INNSPILLINGEN KAN VARE LITT LENGER DA DE NOEN GANGER MÅ SPILLE INN NOEN DELER PÅ NYTT IGJEN.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • mat og drikke til picnic/innspilling
  • drikke til innspillingen
  • stol eller picnicpledd å sitte på BÅDE på picnic og under innspillingen

Lederne tar med: Popcorn til alle. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 på gressbakken ved monumentet over Carl XI! ved parkeringsplassen på Fredriksten festning. Lederne har røde t-skjorter og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi setter oss ned og spiser og hygger oss.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 6.juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nina og Monica.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

13. juli 2022

Klokkeslett

16:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredriksten festning, Generalveien 27, 1769 Halden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 20. juni
8:11
Slutt: 6. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding