Østfoldgruppa inviterer til aktivitet med SUP, 10 august

Østfoldgruppa  gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 10 august drar vi til Vaskeberget i Rygge og prøver ut våre nye SUP brett. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og ha det gøy i vannet. 

Vi holder på til ca kl 15.15

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • Håndklær
  • Badetøy
  • Redningsvester til ALLE, både voksne og barn. Dersom du ikke har kan man låne på brannstasjonen eller på skattkammeret. HUSK at det er viktig å ha riktig vekt på redningsvesten. 

Lederne tar med: SUP brett

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13.10 på Vaskeberget sin parkeringsplass i Rygge. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 0,- pr person. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Carina og Katrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

10. aug 2022

Klokkeslett

13:15 - 15:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 5. august
9:24
Slutt: 9. august
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding