Østfoldgruppa inviterer endelig til kino 18.september.

Østfoldgruppa gleder seg som små barn på julaften til å dra på kino igjen :) Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18.september drar vi til Fredrikstad kino for å se "CLUE Maltesergåten".

Da vi pr.dags dato ikke vet hvilket klokkeslett filmen vises, vil de som får plass få en egen SMS fra IOGT med klokkeslett for oppmøtetid.

Filmen er basert på bokserien CLUE til Jørn Lier Horst, som retter seg mot barn i alderen 9-12 år. Filmen har derfor også anbefalt aldersgrense 9 år (filmen inneholder enkelte mørke og dramatiske scener med faretruende situasjoner og skildring av lik).

Etter filmen møtes vi igjen utenfor kinoens inngang og går samlet opp til Peppes Pizza for å kose oss og spise. Har dere matrestriksjoner/allergier må dere opplyse om dette i beskjedfeltet ved påmelding til aktiviteten.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Alle vil få utdelt en brus og en liten popcorn eller baconsnacks fra kiosken. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: De som får plass vil motta en egen SMS fra IOGT angående oppmøtetid. Dette fordi vi ikke vet tidspunktet på filmen selv før noen dager i forkant. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter inne på kinoen. Vi hilser på hverandre og går deretter samlet familievis inn i kiosken.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Clue

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist onsdag 15.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

18. sep 2021

Klokkeslett

13:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrikstad kino, Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. person

Start: 8. september
12:38
Slutt: 15. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding