Nedre Glommagruppa inviterer til romjulshopp på Sprett aktivitetspark torsdag 26.desember.

Nedre Glomma gruppa hopper litt i romjula -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

2. juledag, torsdag 26.desember vil vi hygge oss sammen med en aktiv og hoppende formiddag. Vi vil spise litt pizza sammen. Husk å gi beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten om matrestriksjoner/allergier, så gjør vi så godt vi kan.

Ta på dere komfortable klær og bli med oss.

Husk godt humør!

Viktig at alle barn og voksne som skal være aktive på denne aktiviteten fyller ut egenerklæringsskjema, det finner dere på sprett sine nettsider.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12.15 ved inngangen til Sprett aktivitetspark på Halmstad, Rygge.

Lederne er lette å få øye på i sine gule refleksvester med "Er du enestående?" på ryggen. Rett innenfor inngangen tar vi en liten hilse runde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 sprett 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 23.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

26. des 2019

Klokkeslett

12:15 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Sprett aktivitetspark, rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr pr. person

Start: 16. desember
10:10
Slutt: 23. desember
8:10

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding