Nedre Glommagruppa inviterer til overnattingstur på speiderhytta på Vaskeberget på Huggenes i Rygge 28.-29.september.

Nedre Glomma gruppa inviterer små og store med på overnattingstur på speiderhytta på Vaskeberget i Rygge.

Det er en fordel at vi kjenner dere litt fra før når vi drar på en slik tur.

Aktiviteten passer for alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 28.september møtes vi utenfor speiderhytta på Vaskeberget på Huggenes i Rygge. Her skal vi ha en morsom helg sammen med ulike aktiviteter som matlaging, fisking, brettspill, maleaktiviteter og mye mer.

På speiderhytta er det noen sengeplasser, men de fleste må belage seg på å sove på madrass på gulvet. Madrasser er tilgjengelige i hytta. Det er IKKE mulighet for å få enerom, da det ikke er nok rom til dette på stedet.

På lørdag kveld vil vi sammen lage grønnsakssuppe med pølsebiter til middag med rundstykker. HUSK å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding dersom det er matallergier/matrestriksjoner vi må ta hensyn til. Alle deltar på matlagingen ved å kutte grønnsaker osv. 

Alle får lørdagsgodteri av oss slik at det ikke skal bli urettferdig, samt saft å drikke.

Alle må selv komme seg til og fra Vaskeberget, da det ikke går buss hit.

DET ER VIKTIG Å HUSKE PÅ AT ALLE HAR ANSVAR FOR EGNE BARN, OG AT VI HAR VANNET LIKE I NÆRHETEN!!!!

Ta med: 

  • Mat til eget behov (lunsj og kveldsmat lørdag, samt frokost og lunsj søndag).
  • Drikke for hele helgen (det er drikkevann i krana).
  • Klær etter behov, samt klær til å være ute i.
  • Soveposer/puter/dyner og sengetøy+laken (det er IKKE noe slikt tilgjengelig på speiderhytta).
  • Fiskeutstyr (dette kan lånes gratis hos Kirkens bymisjons skattkammeret i Moss. 
  • Badetøy for de som ønsker å bade.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på utenfor speiderhytta. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før alle finner rommene sine. Vi har fordelt sengeplassene/rommene på forhånd.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 20.september klokka 12.00. Du vil da få mail fra oss dersom du og dine har fått plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

28. sep - 29. sep 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Vaskeberget, kjellerødveien, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr. person

Start: 9. september
12:35
Slutt: 20. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding